DRAGOSTEA DE MARE PREȚ
Adevăr profund. Simplu prezentat.

Pastorul, învățătorul și autorul Adrian Rogers a făcut cunoscută dragostea lui Isus Hristos oamenilor din lumea întreagă și a influențat nenumărate vieți prezentând adevărul biblic profund cu o așa simplitate încât un copil de 5 ani îl poate înțelege și totuși continuând să vorbească inimii unui adult de 50 de ani. Dragostea de Mare Preț (Love Worth Finding) a luat ființă în 1987 ca lucrarea de misiune prin radio și televiziune a Dr. Adrian Rogers și rămâne sursa exclusivă de transmitere a tuturor învățăturilor lui astăzi.

Conectându-i pe alții cu înțelepciunea lui biblică, simplu rostită și neschimbătoare, prin resurse precum cărți, materiale video și înregistrări audio, conținut digital și alte mijloace media, căutăm nu doar să le oferim speranța lui Isus celor care nu sunt creștini, ci și să-i încurajăm și să-i consolidăm în credință pe creștinii practicanți. Abilitatea unică a dr. Adrian Rogers de a aplica adevărul biblic situațiilor de zi cu zi nu este încă egalată de alți învățători moderni. Dragostea de Mare preț este dedicată în a-L glorifica pe Dumnezeu onorând acea moștenire și extinzîndu-i impactul.

Mulțumim că vă rugați pentru înțelepciune și purtarea de grijă a lui Dumnezeu pentru un viitor website în limba ROMÂNĂ al organizației Dragostea de Mare Preț. Între timp, ÎNTĂRIȚI-VĂ în credință și împărtășiți cu alții aceste BROȘURI ÎN LIMBA ROMÂNĂ disponibile pentru a fi descărcate în format PDF.

Mulțumim lui Mihail și Emanuelei Geabou,
ucenici ai lui Isus Hristos și traducători ai
broșurilor și conținutului în limba Română.


Ești interesat sa cunoști mai mult? Cauți răspunsuri?
Scrie-ne [email protected]

#Broșuri_în_Română_de_Dr._Adrian_Rogers:

RK105: CUM SĂ ȚII PIEPT FURTUNILOR VIEȚII | K105: How To Weather The Storms Of Life | De-a lungul vieții, te vei găsi în tot felul de furtuni. Învață cum să le ții piept- fie că acestea sunt rezultatul navigării împotriva voii lui Dumnezeu, fie că sunt împrejurări ce depășesc puterea ta de control.

RK108: CÂNTECUL CĂSNICIEI | K108: The Music Of Marriage | Dintre toate problemele maritale, 80% își au originea într-o comunicare săracă. Dacă ești căsătorit sau speri să te căsătorești, trebuie să fii conștient de faptul că fie vei comunica, fie căsnicia ta se va destrăma. Buna comunicare într-o căsnicie este incredibil de importantă! Pornind de la textul din Cântarea cântărilor, Adrian Rogers arată cum comunicarea ta în căsătorie poate fi bogată, personală, pozitivă și pasională.

RK109: PRO-ALEGERE NU ESTE LIBERTATE DE ALEGERE | K109: Pro-Choice Is No Choice | Cunoașteți argumentele medicale, sociale și chiar morale împotriva avortului. Dar știți ce are de spus în privința aceasta Autoritatea finală?

RK111: CUM SĂ DISTRUGI FORTĂREȚELE LUI SATAN DIN VIAȚA TA | K111: How To Break Satan’s Stronghold’s In Your Life | Poți îngădui lui Satan să construiască fortărețe în inima și în mintea ta, fortărețe ce te rănesc, îți distrug viața spirituală și prin tine, îți contaminează familia și biserica. Toate acestea deoarece Satan a găsit un loc necurat și a construit o fortăreață acolo, de unde poartă războaie împotriva lui Dumnezeu și împotriva lucrării Lui.
Când recunoști înșelătoriile lui satan, poți experimenta victorie asupra ispitelor.

RK113: MÂNGÂIEREA VENIRII LUI
| K113: The Comfort Of His Coming | Mulți din biserica primară erau descurajați, îndurerați și fără speranță. În Tesaloniceni, Pavel a dezvăluit adevărul glorios al răpirii bisericii. Isus Hristos vine pentru ai Săi! Învățându-i despre învierea miraculoasă și despre întâlnirea minunată, Pavel le-a refocalizat atenția. Nu există o speranță mai mângâietoare decât răpirea bisericii. Meditând asupra venirii lui Hristos învingem descurajarea și durerea.

RK121: ASIGURARE BINECUVÂNTATĂ: O MÂNTUIRE DE CARE POȚI FI SIGUR | K121: Blessed Assurance: a Know-So Salvation | Multor creștini le lipsește siguranța mântuirii. Dar poți ști că ești mântuit fără umbră de îndoială. Cuvântul lui Dumnezeu spune așa!

RK124: TRATAREA DEPRESIEI 
| K124: Dealing With Depression | Creștinii nu sunt imuni la depresie. Moise a fost în depresie. La fel și Ilie, Iov și mulți alți bărbați și femei ai lui Dumnezeu. Dar au învins-o. Și tu poți, la fel.

RK127: CUM SĂ CUNOȘTI VOIA LUI DUMNEZEU | K127: How To Know The Will Of God | Dacă te-ai întrebat vreodată: ”Doamne, ce vrei să fac?”- fii sigur că poți găsi răspunsul! În această broșură, dr. Rogers dezvăluie o metodă simplă, biblică de a afla voia lui Dumnezeu pentru viața ta.

RK140: CUM POȚI ȘTI CĂ BIBLIA ESTE CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU E
| K140: How To Know The Bible Is The Word Of God | E absolut imperativ să fii sigur în privința Bibliei. Niciodată nu vei fi sigur de altceva până când nu știi că te poți baza pe Cuvântul lui Dumnezeu. Biblia este Cartea veacurilor. Prin urmare, este sub asediu- se dă o bătălie pentru Biblie. Adrian Rogers oferă cinci argumente prin care poți cunoaște că știi faptul că Biblia este Cuvântul autoritativ al lui Dumnezeu.

RK141: DE CE CRUCEA?
| k141: Why The Cross?|
Crucea este în centrul creștinismului. Dar cum ai răspunde dacă cineva te-ar întreba: ”De ce crucea?” Prin Cuvântul lui Dumnezeu, dr. Rogers dezvăluie motivul pentru care Isus a murit pe cruce, astfel încât să îl poți împărtăși cu alții.

RK148: CUM SĂ AI UN TIMP DEVOȚIONAL DE CALITATE 
| K148: How To Have A Meaningful Quiet Time | Te-ai întrebat vreodată cum să ai un timp devoțional sau te-ai întrebat vreodată cum să îl faci mai eficient? Adrian Rogers împărtășește ceea ce a învățat în timpul călătoriei lui despre cum să ai un timp devoțional de calitate. Această broșură este bogată în sugestii practice cum să dezvolți un timp mai profund, mai eficient cu Domnul.

RK159: CUM SĂ CREȘTI COPII DUPĂ VOIA LUI DUMNEZEU
| K159: HOW TO RAISE GODLY CHILDREN | Cu adevărat, copiii sunt o binecuvântare de la Dumnezeu. Din păcate, ei nu vin cu un set de instrucțiuni. Sunt multe locuri unde putem căuta sfaturi pentru creșterea copiilor, dar nu există niciunul mai bun decât Cuvântul lui Dumnezeu. Isus este cel mai grozav constructor al familiei și Satan este cel mai mare distrugător de cămine. Avem nevoie să urmăm instrucțiunile lui Dumnezeu și să ne zidim căminele în felul Lui.

#Adrian_Rogers_Broșuri_în_Română